• Announcements

    • Scorchie™

      Upgrade   07/22/2016

      Welcome to Version 4.  You will need to log back in with your Display Name and/or Email Address.  If you don't know this, please issue a password or account reset to obtain the details you need. Some posts will appear "broken" (links, quote text, et al).  The forum is rebuilding all content which will take some time to complete.  Once this is done, the "missing" posts should also hopefully reappear. Should you encounter problems and wish to discuss, please post here:  

dangles

Member
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dangles

  • Rank
    AV Forum Member

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. picked up shooter and 300 from bigw today, shooter looks amazing.
  2. Just got quoted $3999 for the 40" at my local retravision store, so im happy with that and the fact they have 4yrs interest free atm.
  3. its all good now anyway. but thanks for the help
  4. Yeah i live in kingaroy also and had the same problem but it came back on sometime last night. before it went off channel 7's aspect ratio was boned.
  5. nah i think the tv's tuner is boned cause the colour change only happens when using the tv's tuner
  6. Yeah i dunno its odd, takes up at least 1 third of the image.
  7. Yeah i kinda have the same problem, a very distinguished colour patch on the right 3rd of the screen, its a dull yellowish colour, can only see it on certain backgrounds but its there all the time, BUT only when using the tv's tuner. Also the channel designation is wrong to what is listed for mt mowbullan, and channel 10 locks up, tryed a set top box and no problems what so ever. Very odd. any suggestions?
  8. yeah i am definately gonna go down, back to the shop, something isnt right thats for sure.
  9. This was posted in the intergrated digi tv's forum but no replys, so i thought i would post it here I am having a few problems with this tv, 1. There is a different colour on the image when viewing digital or analouge using the TV's tuner, It starts at about 2/3 of the way across on the right and goes to the end of the screen. If i watch austar which is plugged into the tv through a svideo cable the discolouration isnt there, which makes me think that there is a problem with the tv's tuner, it also doesnt happen when watching analogue through the vcr. Its a slightly darker colour, looks washed out and i think it is getting worse. 2. I am getting sound dropouts every now and again, happens on everything, digital, austar digital and gamecube games. 3. Also win digital picture locks up probably about every 10mins and the lockup last for about 1/2 a second, then continues fine, i think the sound is correct whilst the lockup is happening. 4. 7 digital completely drops out every now and again, for about 5 seconds and then comes back completely fine. 5. Sometimes when changing channels the information bar locks up and sticks to the one channel, even if your on another, and you also cannot access the tv's menu's when this is happening. I have nearly maximum signal strength for all my channels, have never had a problem with SBS, ABC or SC10. I get my reception from mount mowbullan. I live in a set of units which shares the antenna between 2 units. All this makes me to believe that the tv is faulty more then anything Any ideas/suggestions?
  10. I am having a few problems with this tv, 1. There is a different colour on the image when viewing digital or analouge using the TV's tuner, It starts at about 2/3 of the way across on the right and goes to the end of the screen. If i watch austar which is plugged into the tv through a svideo cable the discolouration isnt there, which makes me think that there is a problem with the tv's tuner, it also doesnt happen when watching analogue through the vcr. Its a slightly darker colour, looks washed out and i think it is getting worse. 2. I am getting sound dropouts every now and again, happens on everything, digital, austar digital and gamecube games. 3. Also win digital picture locks up probably about every 10mins and the lockup last for about 1/2 a second, then continues fine, i think the sound is correct whilst the lockup is happening. 4. 7 digital completely drops out every now and again, for about 5 seconds and then comes back completely fine. 5. Sometimes when changing channels the information bar locks up and sticks to the one channel, even if your on another, and you also cannot access the tv's menu's when this is happening. I have nearly maximum signal strength for all my channels, have never had a problem with SBS, ABC or SC10. I get my reception from mount mowbullan. I live in a set of units which shares the antenna between 2 units. All this makes me to believe that the tv is faulty more then anything Any ideas/suggestions?
  11. u getting reception from mount mowbullan? If so my sc10 from there is perfect, 7 is perfect beside it seems to drop signal all together for about 2 secs every 2 hrs or so. win picture locks up for me about once every 20 mins for about 1 sec. Strange. sbs and abc are fine.
  12. because he is getting it from mount lofty and we are getting it from mount mowbullan
  13. You get reception from mount mowbullan?? cause i was having exactly the same problem with 7, it was fine in home and away, but great outdoors was static as and desperate housewives was bad for the first 30 mins then it was fine, it was also doing the same thing on analogue 7, but the strange thing was the sound was fine on HD 7, which i cant get picture cause no HD tv. Also WIN has gone gaybar, pixallation and sound pops left right and centre, signal quality has dropped heaps, only happened this afternoon, and it has never budged before. Strange, sbs and abc are powering along good as usual and sc10 seemed the be fine also. Dodgy
  14. I get all the extra channels for 7, HD, 71,72,73...etc etc but there is only 1 channel 10 digital channel atm from mount mowbullan?
  15. Cool just rescanned channels now and there all there! yay!.