Jump to content


Photo

Austar Android App

asks to setup an account

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 thomfam

thomfam

    DTV Forums Member

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 183 posts

Posted 21 January 2012 - 07:56 AM

I have an Austar HD Box and an "Austar Account". After logging in to my account I am able to set up recordings on the Austar HD box via my PC.

I have downloaded and installed the new Austar Android App (Via Market) onto my Galaxy S. Via the app I can log in to my Austar Account. As soon as I go to set up a Record remotely it asks me to contact Austar to set up an Austar Account. It does this even though I have already succesfully logged in!

Is it me or is it the App?

#2 minty

minty

    DTV Forums Member

  • Member
  • 1,094 posts

Posted 21 January 2012 - 12:06 PM

Is it me or is it the App?


Definitely must be the app. I have the same app for iPhone and it works flawlessly. Once I logged on the first time I have stayed logged in ever since.

Try deleting the app and re-installing it. Don't know what else you could do if it's still no good.

Edited by seatonrocks, 21 January 2012 - 12:12 PM.


#3 thomfam

thomfam

    DTV Forums Member

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 183 posts

Posted 21 January 2012 - 02:24 PM

Thanks seatonrocks, an uninstall and re install did the trick.

#4 L T

L T

    DTV Forums Member

  • Member
  • PipPip
  • 24 posts

Posted 24 January 2012 - 01:04 PM

Uninstall and reinstall worked for me also